Echipa Necsys a deschis porțile spre fascinanta lume a realității virtuale pentru elevii clasei a II-a de la Școala Primară „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.
În cadrul unei activități educative interactive, echipa Necsys i-a introdus pe elevii clasei a II-a de la Școala Primară 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia în fascinanta lume a tehnologiei realității virtuale (VR), aducând experiența în sala lor de clasă.
Noua generație, mai aproape de realitatea virtuală. Scopul activității a fost deschiderea ușilor către lumea captivantă a tehnologiei VR, oferind în același timp o abordare inovatoare și educativă în procesul lor de învățare. Am dorit să stârnim curiozitatea și interesul copiilor pentru știință și tehnologie, oferindu-le o perspectivă captivantă asupra modului în care pot învăța și se pot distra simultan.
Copiii au fost captivați de lumea virtuală, care s-a dezlănțuit în fața ochilor lor. Cei mici au experimentat bucuria jocurilor în realitatea virtuală, au dansat cu personaje virtuale, au călătorit înapoi în timp pentru a vedea cum era pe vremea dinozaurilor, au interacționat cu roboți virtuali și au explorat adâncimile oceanului prin scufundări virtuale. Fiecare moment a fost o aventură plină de entuziasm și descoperire a unor lucruri noi, unde curiozitatea copiilor s-a împletit perfect cu numeroasele experiențe VR.